طولانی

اعتقاد بر این است که Skepticism در دفاتر و فضاهای کاری متعلق به دره سیلیکون ، که بسیاری از آن‌ها شرکت‌هایی مانند گوگل ، اپل ، و دیگران را به عنوان نهاده‌ای جهانی می‌بینند و به هیچ دولت خاصی مدیون نیستند ، بالا می‌رود .
واشنگتن به نظر می‌رسد که ناامیدانه برای هم‌کاری با کار بزرگ فن‌آوری تلاش می‌کند ، چرا که به عنوان امری حیاتی برای امنیت ملی دیده می‌شود . طبق گفته یکی از ستون‌های واشنگتن‌پست ، دولت در حال تلاش برای جلب اعتماد مهندسین نرم‌افزار است که ممکن است نسبت به آن با پروژه اصول هوش مصنوعی که اکتبر گذشته توسط هیات نوآوری دفاع Pentagon's آغاز شد ، محتاط باشند . همچنین در ماه اکتبر ، مقامات دفاعی حدود دوازده متخصص انصار الاسلام را در دانشگاه هاروارد ملاقات کردند که در آن درباره نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی و پاسخگویی انسانی برای فعالیت‌های انصارالاسلام بحث و گفتگو کردند .
یکی از مقامات پنتاگون که در این برنامه شرکت داشت ، به دیوید ایگناتیوس ، ستون نویس پست ، گفت : " اگر قرار باشد زرادخانه دموکراسی در قرن بیست و یکم باشد ، باید نشان دهیم که آرمان‌های خود را داریم و آماده ایم تا برای آن‌ها ایستادگی کنیم ، " هی ، ما افراد خوبی هستیم ، ما آمریکایی هستیم . ما باید احتیاط بیشتری داشته باشیم ."
نگرانی دیگر در واشنگتن توانایی China's برای استفاده از فن‌آوری هوش مصنوعی است که در غرب توسعه یافت . آمریکا همچنین به راه‌هایی برای غربال کردن دانشجویان چینی و دانشمندانی که به مطالعه و انجام پژوهش می‌آیند ، نگاه کرده‌است .
بالاتر از همه ، آمریکا نمی‌خواهد خود را پشت چین و توسعه آن برای استفاده نظامی ببیند .
بیک می‌گوید : " چالش در اینجا به این دلیل است که پیشرفت بیشتر هوش مصنوعی ، استفاده دوگانه است ، واشنگتن با تلاش برای توسعه یک استراتژی برای محدود کردن اتخاذ استراتژی بین‌المللی هوش مصنوعی ، باعث تضعیف رقابت تجاری آمریکا در بخش هوش مصنوعی می‌شود .
تحلیل گر Stratfor اضافه می‌کند که علی‌رغم پیشرفت‌های China's ، ممکن است نیازی به نگرانی نباشد .
او می‌گوید : " توسعه نظامی در بسیاری از این مناطق در پشت ایالات‌متحده قرار دارد و انصارالاسلام تنها نمی‌تواند این شکاف را کامل کند .
صلح با طالبان ؟ ترامپ به خطرات کنترل افغانستان هشدار داد .
در این عکس که در روز ۳۱ اکتبر سال ۲۰۱۸ اعلام شد ، سربازان ارتش ملی افغانستان در طی یک تیراندازی زنده در آکادمی نظامی افغانستان در کابل افغانستان یک تمرین انجام می‌دهند . ( عکس از آسوشیتدپرس / رحمت گل )
۳۱ ژانویه ۲۰۱۹
خبرگزاری آسوشیتد پرس ( دب Riechmann )
واشنگتن - دولت ترامپ ادعا می‌کند که پیشرفت‌هایی در مذاکرات با طالبان باعث ایجاد ترس حتی در میان متحدان president's شده‌است مبنی بر اینکه بی‌صبری وی با جنگ در افغانستان او را به عقب‌نشینی به زودی اعزام خواهد کرد و کشور را در خطر بازگشت به همان وضعیت فرار که حمله را در وهله اول موجب شد ، ترک خواهد کرد .
مذاکرات میان فرستاده آمریکا و طالبان هفته‌ها پس از اینکه دولت گفت که می‌خواهد نیروهای نظامی را در افغانستان پیاده کند ، در حال پیشروی است . این موضوع برخی از منتقدان را بر آن داشته‌است تا توجه کنند که رئیس‌جمهور دونالد ترامپ به یک عقب‌نشینی تلگراف می‌زند - همان چیزی که رئیس‌جمهور باراک اوباما را متهم به انجام این کار کرد و گفت که می‌خواهد به ماموریت جنگی آمریکا در سال ۲۰۱۴ خاتمه دهد .
رایان کراکر ، سفیر سابق ایالات‌متحده در کابل ، در زمان اوباما گفت : " تلاش برای قرار دادن رژلب در مورد آنچه که آمریکا عقب‌نشینی خواهد کرد " .
یک توافق مذاکره شده برای طولانی‌ترین جنگ ، یک معضل برای ترامپ است . او بارها اعلام کرده‌است که می‌خواهد به entanglements نظامی طولانی در خارج از کشور خاتمه دهد ، چیزی که در ماه دسامبر با اعلام گروه دولتی اسلامی شکست خورد و اعلام کرد که ۲، ۰۰۰ سرباز آمریکایی را از آن کشور بر سر اعتراض مشاوران ارشد سیاست خارجی خود می‌کشد .
منبع سایت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.